Alles is Insta

Je zit regelmatig op Instagram en je plaatst weleens een foto, of een stuk tekst. Je weet van het bestaan van stories af (of nog niet). Je ziet in de feed van anderen dat ze mooie templates maken die op elkaar zijn afgestemd. Kleuren, beelden, teksten en foto’s; het past allemaal bij elkaar.

Jij wil dat ook, maar hoe dan?

Instagram is een snelgroeiend platform. In onderzoeken komt naar boven dat mensen van 12 tot 65+ meerdere keren per week, (en soms zelfs per dag) actief zijn op Insta.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je bedrijf meer zichtbaarheid te geven via dit kanaal. Je moet wel helder hebben wat je doel is. Daarnaast moet je feed bij je passen, maar uiteindelijk draait alles om inhoud. Hoe ga je dit voor elkaar krijgen?

De training

In 2 online sessies van 1,5 uur (we kunnen hier ook 1 sessie van 3 uur van maken als je dat fijner vindt) gaan we eerst aan de slag met je Personal Branding. Heb je al een huisstijl of “rommel je maar wat aan”? We gaan in op jouw situatie, dat wordt het vertrekpunt.

We zetten je bio heel sterk weg. Dat is een hele belangrijke basisstap om meer uit je Instagram te halen. Ik help je hierbij. Vervolgens gaan we met de content aan de slag. We zorgen ervoor dat er een goede en duidelijke content strategie ontstaat, zodat je een prachtig en uitvoerbaar plan hebt na de training.

Na deze training ziet jouw Instagram er fantastisch uit. Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken over wat je gaat plaatsen.

*Mocht je deze training liever met meerdere personen tegelijk doen? Dat kan ook, neem dan even contact op via het contactformulier dan bekijken we de mogelijkheden.

**Dit is een onlinetraining. Mocht je liever een livetraining hebben; dan kijken we naar een locatie die voor ons beiden goed te doen is. Wellicht worden er dan reiskosten berekend.