Content strategie

Je weet dat het goed is om social media te gebruiken voor je bedrijf. Je ziet echt wel dat collega-ondernemers regelmatig voorbijkomen op de verschillende platforms. Jij zou dat ook best willen, maar hoe dan? En eigenlijk heb je wel wat belangrijkers te doen, denk je.

Ik hoor regelmatig van ondernemers dat ze wel willen, maar dat ze niet weten hoe ze dit kunnen verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je met zinnige teksten en foto’s op zo’n platform verschijnt?

Het begint ermee dat je moet weten wat de verschillen zijn tussen alle social mediakanalen. Bij welk publiek hoort jouw onderneming? Waar zijn zij actief? Vervolgens moet de content (de dingen die je plaatst) daarop aansluiten.

Strategie

Er zit dus een strategie achter. Ik neem je stap voor stap mee in dit proces. In een onlinetraining van anderhalf uur leer ik je hoe je een goed plan kunt maken rondom het maken en plannen van je content.

Ik geef je tips en adviezen die je meteen kunt toepassen. Na deze training heb jij dus genoeg handvatten om aan de slag te gaan met jouw social media!

*Mocht je deze training liever met meerdere personen tegelijk doen? Dat kan ook, neem dan even contact op via het contactformulier dan bekijken we de mogelijkheden.

**Dit is een onlinetraining. Mocht je liever een livetraining hebben; dan kijken we naar een locatie die voor ons beiden goed te doen is. Wellicht worden er dan reiskosten berekend.