Online zichtbaarheid

Inhoud

Je bent op meerdere social mediakanalen actief. Je wilt heel graag je bedrijf laten zien en je doet enorm je best, maar je bent niet tevreden met wat het oplevert. Je weet dat hier best mogelijkheden voor zijn, want om je heen zie je dat sommige ondernemers dat ook doen. Uitbesteden is niet je ding, je wilt het echt zelf kunnen.

Voor sommige ondernemers is het belangrijk om op meerdere kanalen zichtbaar te zijn. Het is een feit dat dat gewoon heel veel tijd kost. En die besteed je liever aan andere zaken. Er zijn wel manieren voor om ervoor te zorgen dat het je uiteindelijk minder tijd kost.

In deze training leer je tijdens 2 online sessie van 2 uur het gebruik van meerdere (gratis) tools die ervoor zorgen dat het maken en plaatsen van berichten sneller en makkelijker gaat.

We gaan in op je Personal Branding; kleurgebruik en lettertypes, wat heb je al? Waar ben je blij mee? Wat kan er verbeterd worden? Vervolgens gaan we in op de content. Wat voor soort berichten kun je plaatsen op de verschillende kanalen. Niet ieder bericht is automatisch geschikt om overal te plaatsen. We bepalen de onderwerpen en maken een plan voor je content.

Dit plan gieten we in een concrete content kalender. Ik bied je een format aan, maar die vullen we verder aan met jouw persoonlijke plan. Hierdoor ben je na deze training helemaal klaar met jouw strategie.

Na deze training kun jij op al jouw accounts goede en zinnige content plaatsen. Je zult beter zichtbaar zijn en het zal je zeker minder tijd kosten!

*Mocht je deze training liever met meerdere personen tegelijk doen? Dat kan ook, neem dan even contact op via het contactformulier dan bekijken we de mogelijkheden.

**Dit is een onlinetraining. Mocht je liever een livetraining hebben; dan kijken we naar een locatie die voor ons beiden goed te doen is. Wellicht worden er dan reiskosten berekend.

Prijs

€229.00,-

Introductie

Online zichtbaar worden kost tijd; online zichtbaar blijven nog veel meer tijd. Er zijn manieren om het allemaal makkelijker te maken en dat ga ik je leren.

In het kort

In de eerste sessie:

  • We kijken naar wat er nu al staat en wat je wilt behouden, toe wilt voegen of weg wilt laten.
  • Gaan we in op jouw personal branding. We kijken naar kleurgebruik en lettertypes. Wat past bij jou en jouw bedrijf?
  • Ik leer je het gebruik van tools die je helpen het plaatsen van berichten makkelijker te maken en tijd te besparen.

In de tweede sessie:

  • Bied ik jou handvatten over de onderwerpen en content die je kunt plaatsen om beter zichtbaar te zijn.
  • Je krijgt van mij een format voor een content kalender. Tijdens de training gaan we aan de slag met het vullen van jouw persoonlijke contentkalender.
  • Na deze training staat jouw social media als een huis. Je hebt een complete planning en je hebt geleerd hoe je deze verder kunt ontwikkelen.

Voor wie

Voor de ondernemer die:

  • Op meerdere platformen zijn/ haar online zichtbaarheid wil verbeteren.
  • Een compleet plan wil hebben voor zijn/ haar content strategie. Wat moet ik plaatsen? Waar en wanneer?
  • Hulp nodig heeft met personal Branding. Kloppen jouw website en de verschillende social media profielen met elkaar?
  • Kennis wil krijgen van tools die het maken en plaatsen van berichten makkelijker maakt, waardoor je hier minder tijd aan kwijt bent.