Trainingen

Als virtueel assistent neem ik graag werkzaamheden uit handen. Een ondernemer heeft dan de tijd om zich bezig te houden met zijn/ haar kerntaken. Ik richt me vooral op bedrijven die hulp nodig hebben bij het verbeteren van de online zichtbaarheid. Er zijn echter ook veel ondernemers die graag op alle gebieden de touwtjes in handen willen houden, omdat ze het liever zelf doen en het ook oprecht leuk vinden om met dit gedeelte van hun onderneming bezig te zijn.

Een bedrijf runnen is een vak apart. Het heeft ontzettend veel facetten en het is ook logisch dat je met het ene onderdeel meer hebt dan met het ander. Vaak is het plaatsen van content op social media een ondergeschoven kindje. Dat komt als allerlaatste, als je nog tijd over hebt. Hartstikke zonde!

Veel mensen zitten gemiddeld 2-3 uur per dag op verschillende social media platformen; daar had jij dan voorbij kunnen komen met je bedrijf en je dienst of product. Ook het onderdeel online zichtbaarheid is een vak apart. Je gaat niet zomaar random berichtjes plaatsen. Daar kun je het beste een plan voor hebben; een doel.

Voor de ondernemer die het echt niet los kan of wil laten heb ik nu trainingen ontwikkeld. Er zijn drie verschillende soorten, zodat er altijd iets is wat bij jou past. In deze trainingen word je online 1 op 1 begeleid door mij. Ik help je een plan op te zetten zodat jij met een goede content strategie je online zichtbaarheid kan verbeteren.

Na deze training kun je het ook echt zelf!

 

Aanbod trainingen

Content strategie

Veel ondernemers weten niet wat ze moeten plaatsen en waar en wanneer ze dat het beste kunnen doen. Ik ga je hierbij helpen!

Info en inschrijven

Alles is Insta

Instagram is een fantastisch platform met veel verschillende mogelijkheden. Samen maken we een plan om jouw Instagram profiel een groter podium te geven!

Info en inschrijven

Online zichtbaarheid

Online zichtbaar worden kost tijd; online zichtbaar blijven nog veel meer tijd. Er zijn manieren om het allemaal makkelijker te maken en dat ga ik je leren.

Info en inschrijven