In steekwoorden: Getrouwd/Moeder/Theatergek/ Planner/ Organisator/ Betrouwbaar/ Punctueel/ Enthousiast/Geduldig/ Etten-Leur/ Virtueel Assistent

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Pabo Breda. Vrijwel meteen kon ik aan de slag als leerkracht op verschillende scholen. Later heb ik een vaste baan gekregen op een school waar ik 12 jaar werkzaam ben geweest in bijna alle groepen. Uiteindelijk begon het te kriebelen om iets totaal anders te gaan doen. Ik wilde mezelf op andere gebieden gaan ontwikkelen. Planning en organisatie zit me in het bloed. Ik houd van structuur en vind het heerlijk om in chaos de structuur terug te brengen. In het onderwijs heb ik vooral geleerd dat iedereen van elkaar kan leren. De leerlingen van mij, maar zeer zeker ook andersom. Ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor dit vak geldt.

Aangezien ik op afstand werk is wederzijds vertrouwen heel erg belangrijk. Ik ben een open persoon en bereid om hard te werken en te leren. Mijn doel is om op afstand te werken, maar door goede bereikbaarheid je te laten voelen alsof ik heel dichtbij ben.